Get Adobe Flash player


Látogatószám

Ma:44
Tegnap:85
E héten:129
E hónapban:1039
Összes:112661
logo
logo

Ki van jelen

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Nyíregyháza- Város Református Egyházközség Mustármag Bölcsődéjébe, 2015. május 28-29. én, két napos rendezvénysorozat vette kezdetét. Az első napon, csütörtökön, Családi napot szerveztünk, ahol a bölcsődébe járó gyerekek szüleikkel, testvéreikkel és nagyszüleikkel, közel 200 fő együtt kapcsolódhattak ki a bölcsőde udvarán.

Számtalan programmal kedveskedtünk a vendégeinknek.


A Bárányka egység teraszán kézműves foglalkozásokkal készültek a kisgyermeknevelők, itt csodálatos ujjbábok, szélforgók kellhettek életre az apró kezeknek köszönhetően.
A Halacska egység udvarán ugráló vár és arcfestés várta a mozogni vágyókat, állatok és mesehősök bőrébe bújhattak az arcfestés által a gyerekek.
A Kisgalamb egységünkön „száguldott” az elektromos kisvonat, amivel és a képzelet szárnyán bárhová eljuthattak az utazni vágyók. Két bohóc gondoskodott a folyamatos jókedvről és léggömbökkel kápráztatták el a gyerekeket. A kisfiúk legnagyobb örömére rendőrautóval, rendőr bácsi is meglátogatott minket, a gyerekek közül, aki bátor volt beülhetett az autóba és a szirénát is bekapcsolhatta.
Délután kezdetét vette a tombolasorsolás, 120 nyeremény került kisorsolásra, Gyermekek imái kiskönyvek, markoló, kismotor, talicska, építőkockák, Képes Gyermek bibliák és számtalan értékes ajándékkal lettek gazdagabbak a szerencsések. De senki sem távozott üres kézzel, buborékfújót és nyalókát minden kisgyermek kapott, aki a rendezvényünkön részt vett.
Másnap pénteken gyereknappal folytattuk a rendezvény sorozatunkat. A gyerekek bábelőadásokat nézhettek meg a „Szivárvány” Bábszínház előadásában, Kerekerdő meséi címmel. Ugráló vár és Óriás csúszda várta a gyerekeket és új játékokkal játszhattak az udvaron a kis gondozottjaink. Mindkét napon gyerekdalok, egyházi énekek és vendéglátás fogadta a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Hálát adunk az Urnak, hogy napfényes időt adott, és sikeresen, minden probléma nélkül lezajlottak az eseményeink. Külön köszönjük Dr. Gaál Sándor Esperes Úrnak, hogy megtisztelt minket jelenlétével, és részt vett a programjainkon.
A Kedves szülőknek ezúton is szeretnénk megköszönni a sok –sok támogatást és felajánlásokat, hogy élmény gazdagon és önfeledten tölthették a gyerekek ezeket a napokat is a bölcsődénkben.
A Mustármag Bölcsőde minden egyes dolgozójának odaadó, áldozat kész munkája tette lehetővé, hogy ez a rendezvény sorozat ilyen sikerrel zárult.
„ A gyermekek szája által is építed hatalmadat”

 

Képek a galériában

 

Áldás Békesség!

Kulcsárné Fejes Anita
Intézményvezető
2015. június 1.